Kolofon

Uredništvo

Spletne strani smo pripravili sami skupaj z izvajalcem spletnih storitev.

 

Namen spletnih strani

Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.
Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja

 

Pravica uporabe

Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

 

Prevzemanje odgovornosti

Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Tehnološka izvedba

Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Marcelino d.o.o. in BRIF (kreativa) v sodelovanju z našim podjetjem.

 

Ime podjetja

TERMONT METAL, PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O.
Naslov
SAVINJSKA CESTA 87 A, 3310 ŽALEC, EU- Slovenija

E-mail: [email protected]
Spletna stran: http://termontmetal.si

Davčna številka: SI44637535
Matična: 8128219000
Direktor: Jager Margareta
DPC: Marcelino d.o.o., Jurij Cvikl